Kaarten op tafel. - Reisverslag uit Hattem, Nederland van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu Kaarten op tafel. - Reisverslag uit Hattem, Nederland van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu

Kaarten op tafel.

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg Jan

25 Maart 2018 | Nederland, Hattem

Het is bijna weer zover! De afgelopen weken hebben we de kaarten weer op tafel gehad om routes uit te stippelen. Deze keer van Elkhart - Indiana niet ver van Chicago, naar Bellingham - Washington onder Vancouver. Via reisbureau Travel Home brengen we een nieuwe camper voor verhuurbedrijf EL Monte weg. Elkhart is bekend voor ons, 4 jaar geleden stonden we daar 2 keer een nacht op dezelfde camping waar we nu de camper krijgen. Hoogstwaarschijnlijk rijden we de route zoals op bijgaande foto is aangegeven. Maar het kan ook heel anders uitpakken, we zien wel. We hebben er weer zin in!! Maar hopen dat het weer een beetje mee zit. Nu is het daar nog aan de frisse kant. Tot gauw.

• 26 Maart 2018 - 15:17

Anna-jeltje:

Het plaatsen is gelukt. :-)

• 26 Maart 2018 - 17:27

Frans Hoogstrate:

Beste Jan en Oekje,
    Nog even en dan gaan jullie weer aan een boeiende reis beginnen. Hopelijk wordt het snel warmer.
    Hier in Radjasthan, in het westen van India is het onverminderd warm en zonnig weer met vandaag met 40C de warmste dag tot nu toe.
    Wij vliegen volgende week dinsdag naar huis en komen dan hopelijk weer veilig op de woensdag aan in NL.

We gaan jullie weer volgen.

groetjes van Ina en Frans Hoogstrate

• 26 Maart 2018 - 18:35

Betty Westerik:

Ja hoor, ik ga jullie weer volgen.
    Een heel fijne en voorspoedige reis toegewenst.
    Groetjes van
    Betty Westerik

• 28 Maart 2018 - 09:20

Petra Van Der Sluis:

Heerlijk om je weer lekker te verdiepen in de volgende mooie reis. We gaan jullie zeker weer volgen en in gedachten een klein beetje met jullie meereizen.
    Groetjes Petra en Andries.

• 04 April 2018 - 10:38

Janneke En Wim:

Beste Oekje en Jan,
    Een goede reis gewenst. Wij "reizen" weer met jullie mee.
    Groeten
    Janneke en Wim

• 06 April 2018 - 00:31

Stien Flipse:

goede reis voor jullie, en veel plezier, hartelijke groet Stien

• 12 April 2018 - 08:59

Cor En Paulien: