Laatste Etappe - Reisverslag uit Bellingham, Verenigde Staten van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu Laatste Etappe - Reisverslag uit Bellingham, Verenigde Staten van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu

Laatste Etappe

Blijf op de hoogte en volg Jan

27 April 2018 | Verenigde Staten, Bellingham

Maandag 23 April doen we het rustig aan en vertrekken om 930 uur van het RV Park eerst een stukje richting Seattle, we belanden al snel in een..file!! Als we eindelijk rijden raakt Tom de weg kwijt doordat er soms wel 3 wegen boven elkaar liggen. Uiteindelijk komen we via weg 405 weer op Interstate 5 richting Everett. Hier nemen we weg 2 naar Shohomish, bekend om zijn antiek in het oude centrum en er is een heel grote quiltwinkel. Het antiek is meer van alles wat, petroleumlampen en zo de quiltwinkel inderdaad groot en heeft veel. Jakes Café waar we koffie halen bijzonder. We rijden terug naar de 5 en Mount Vernon en naar Burlington. Hier staan we op een dure maar heel mooie camping. We besluiten hier te blijven tot vrijdagmorgen, het is niet ver naar ons inleveradres en het is heel mooi weer. Dinsdag rijden we via de mooie weg 20 naar Anacortis waar we de camper parkeren en met de veerboot een mooie tour maken naar- en van de San Juan Eilanden, Lopez-Shaw en Orcas. Prachtige zeegezichten, eilanden en we zien ook nog Bruinvissen. Woensdag rijden we na de koffie al weer een mooie weg nl route 11, begint ook dicht bij de camping en in Larabee Statepark lopen en klauteren we een mooie trail. In Bellingham Fairhaven is het gezellig!! Hier eten we wat op een terrasje. Terug op de camping verder genieten van de zon. Vandaag, Donderdag, moeten de koffers weer ingepakt en bestaan de maaltijden uit de overgehouden restjes. Verder genieten wij van de zon en een boek, het is 23 °C dus wij houden het wel vol deze laatste dag op de camping. Morgen voor 11 uur de camper inleveren en dan naar ons hotel in Vancouver. Zaterdag vliegen en Zondag aankomen op Schiphol. Waarschijnlijk is dit ons laatste bericht wat deze reis betreft. Wij hebben er weer van genoten!

• 30 April 2018 - 11:46

Betty Westerik:

Al lezend reisde ik met jullie mee - bedankt Jan en Oekje.
    Een goede thuisreis en welkom weer in ons natte landje.

• 30 April 2018 - 18:16

Jolanda Drewes-Keuning:

Leuk om jullie verhalen weer te lezen en fijn dat jullie nu warmer weer hebben! Nog een goede tijd in Vancouver en goede terugreis gewenst.

• 30 April 2018 - 21:07

Pet:

Inmiddels zijn jullie dus alweer thuis. Wat een fijne reis hebben jullie gehad en wat hebben we mee kunnen genieten, Dank jullie wel. De dikke trui maar weer aan, maar ook hier word het wel weer een keer mooi. Tot gauw..