terug naar huis
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
07 November 2022 | Verenigde Staten, Phoenix
Donderdag 3 nov. reden we de lange weg over Interstate 10 naar en door Phoenix naar Lost Dutchman. Daar kregen we voor 1 nacht een plekje zonder aansluitingen, ze waren verder het hele weekend volgeboekt. Lost Dutchman is een mooi statepark met mooie campingplaatsen. Veel reuzen cactussen ook hier. Vrijdagmorgen na de koffie zijn we naar KOA-Apache-junction gereden, 15 km verderop, omdat we er om 10.30 uur al waren konden we nog een plekje krijgen, ook al zo druk. Koffers inpakken camper schoonmaken etc. en lang lezen in de zon. Zaterdag tanks legen en een alf uurtje rijden naar Cruise-America. Camper inleveren en we worden door Koke en Marliese opgehaald. Nog een Farmers-market bezocht en geluncht in een jaren 50 restaurant The Sugar Bowl. Zondagmorgen een Amerikaanse kerkdienst met veel muziek meegemaakt, verder rustig aan gedaan. We zitten nu maandag 11.00 uur op het vliegveld van Phoenix te wachten op onze vlucht naar Chicago en dan door naar Schiphol.
We hebben weer veel gezien en meegemaakt en heel fijn dat we weer bij Koke en Marliese konden zijn.
07 November 2022 - 19:34
Marijke:
Leuk! Je bedoelt 3 november ipv 3 oktober. Jullie willen zeker nog 1 maand in Arizona blijven. [e-1f61c]
Alvast goede reis naar huis!
07 November 2022 - 19:43
Geury
07 November 2022 - 22:36
Wim En Ria Van Der Weerd:
Dag Jan en Oekje,
Dank voor jullie mooie reisverslagen.
We konden zo de reis meebeleven.
Jullie zijn nu vast al een heel eind onderweg!
Een goeie reis verder en tot snel!
Hartelijke groet,
Wim en Ria
08 November 2022 - 22:55
Kees:
Bedankt voor de mooie reisverslagen en een goede reis gewenst . Liesbeth en Kees .
09 November 2022 - 08:45
Mieke:
Welkom thuis!
11 November 2022 - 10:10
Cor En Paulien:
Dank voor de vele verslagen en foto’s.
Welcome home folks [e-1f618]
Leafs fanút de Gordyk