Hw 1
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
07 Mei 2017 | Canada, Indian Head
07 Mei 2017 - 07:30
Anna-jeltje :
Een nieuwe poging voor een berichtje. De vorige is maar voor 1/3 geplaatst. -
07 Mei 2017 - 07:34
Anna-jeltje :
Deze dus ook.
Nog een poging. Weer thuis na heerlijk van het mooie weer en de omgeving te hebben genoten op Kreta.
Hier nu ook zon, die hebben we maar meegenomen.
Vanmiddag naar Rotterdam voor Jesus Christ Superstar. Een hele onderneming met Feynoord spelend voor het kampioenschap. Geniet daar van het mooie weer en maak n og maar flink wat kilometers! Tût. -
07 Mei 2017 - 13:25
Betty Westerik:
Is er airco in de auto? Dat lijkt me wel nodig met zo'n temperatuur! Of rijden jullie met een raampje open?
Op mijn balkon is het 20 graden, heerlijk om in/op te vertoeven. Waar dienen al die tanks voor? In je ogen een domme vraag misschien....
Rijden jullie om de beurt?
Groetjes van Betty. -
07 Mei 2017 - 20:31
Jaap/Hendrika:
Ik zag een keer foto,s in t Reynolds museum , Wetaskiwin Alb, 6 paarden voor de heeel brede ploeg, paarden gefokt zo groot als olifanten! Schoot t toch nog een beetje op
Veel plezier, gr J/H -
08 Mei 2017 - 23:06
Frans Hoogstrate:
Na 2 maanden USA en de heerlijke warmte van het zuidwesten in ons lichaam was het wel weer wennen in Hattem. Rij maar niet te snel door Canada anders zijn jullie te vroeg binnen.