Weg 160
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
22 Oktober 2022 | Verenigde Staten, Durango
Vanmorgen rijden we om 8.30 uur weg 160 op. Onze Tom zegt dat we deze weg 230 km moeten volgen tot we bij de afslag naar Durango komen! Het is een goede weg en een heel mooie route. We klimmen door prachtige bergen naar de Wolf Creek Pass op 3200 m. hoogte! Als we weer afdalen komen we bij een Scenic Overlook waar we natuurlijk stoppen. Adembenemend mooi! Prachtige vergezichten en herfstkleuren tegen de bergen. We maken weer teveel foto's natuurlijk! Toch maar verder naar Durango waar we om 14.30 onder goudgele bomen een plekje hebben. Het begint te waaien en het regent bladeren. Na morgen wordt hier koud en slecht weer verwacht. Wij proberen dat te ontwijken door naar Monument Valley te gaan.
22 Oktober 2022 - 12:39
Geury De Vries:
Prachtig!!!!
22 Oktober 2022 - 21:28
Marliese:
23 Oktober 2022 - 09:22
Gerrit En Afke Van Diepen :
Goedemorgen wat een mooie reis een reis met vele gezichten geniet lekker verder. Vr gr Gerrit en Afke van Diepen.
26 Oktober 2022 - 15:51
Kees:
Schitterend , dit houdt je jong .
02 November 2022 - 17:27
Alieklaaskeijl@gmail.com:
Beste Oekje en Jan
vandaag eerste keer jullie verslag en foto,s gezien mooi hoor geniet van jullie avontuur.
Ik ben nu 3 weken thuis wat fijn is ,maar ook wel tegen valt ,loop tegen heel veel opstakels aan.
H. Gr Klaas en Alie