Storm en meer. - Reisverslag uit Page, Verenigde Staten van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu Storm en meer. - Reisverslag uit Page, Verenigde Staten van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu

Storm en meer.

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg Jan

24 Oktober 2022 | Verenigde Staten, Page

Zaterdag 22 okt willen we naar Mon. Valley en omgeving rijden. Via weg 160 naar Cortez en dan naar het Zuiden tot de splitsing met weg 41 waar we naar Bluff willen. Het laatste stuk van deze weg 160 gaat door de prairie, er is verder niks. Plotseling komen we bij een dame met een stopbord, wegwerkzaamheden! Zomaar 40 min wachten, dan komt er een werkauto die ons gaat voorrijden langs de werkzaamheden. Zo missen we de afslag naar Bluff en ook Four Corners waar Arizona, New Mexico, Colorado en Utah samen komen.

We rijden 50 km om en via Mexican Water komen we in Bluff terecht. Prachtige route weer. We rijden naar Gooseneck statepark waar we een prachtig plekje krijgen aan de rand van de 300 m. diepe canyon waar de San Juan rivier mooie bochten maakt. Veel foto's weer.

Maar.. het begint steeds harder te waaien en het wordt een echte storm met onweer en regen. De camper danst als een bootje in de branding op en neer. De wind giert om ons heen, van slapen komt tot 5.00 uur 's morgens niets. Dan gaat de wind wat liggen, gelukkig.

Zondag 23 okt zijn we wat brak dus. Toch rijden we een prachtige route door Monument Valley naar weg 160 en dan via weg 98 naar Page. Weer zo'n prachtige route. Hier blijven we 2 nachten, bijslapen en hier in de omgeving rondkijken.

• 24 Oktober 2022 - 17:51

Anna-jeltje :

Weer fantastische foto's! Gelukkig niet over de rand gewaaid. [e-1f618]

• 24 Oktober 2022 - 18:18

Geury De Vries:

Wat een indrukwekkend gebied!

• 24 Oktober 2022 - 20:57

Petra Van Der Sluis:

Wat een avontuur.

Gelukkig allemaal goed afgelopen met schitterende foto’s.

• 25 Oktober 2022 - 09:40

Frans Hoogstrate :

Wat een prachtige omgeving hè? Durango, Cortez ( hier enkele nachten gestaan), Goose Neck (!), Mexican Hat en nu Page. We maken onze reis opnieuw met jullie mee. Geniet ervan.

Groetjes van Ina [e-38] Frans

• 25 Oktober 2022 - 11:20

Cor En Paulien:

Lieve Jan en Oekje, we moesten even een inhaalrace doen wat jullie verslagen betreft. Gelukkig kunnen jullie het wat rustiger aan doen [e-1f605]

Wat een prachtige foto,s, leuke verslagen, dankjewel. Fijn dat jullie zo genieten……. brak zijn kan dus echt zonder alcohol [e-1f602].

Een aantal gebieden herkennen wij. Dat er te veel foto’s worden gemaakt herkennen we ook.

Groetjes vanuit de Gordyk [e-1f618]

• 26 Oktober 2022 - 15:53

Kees:

Wat een prachtige ervaring en mooie foto's , dus daar ook echte herfst .

Groet Liesbeth en Kees .