Naar Sturgeon Falls
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
18 Mei 2025 | Canada, Sturgeon Falls
Vanmorgen al redelijk vroeg op pad. Vannacht veel regen gehad maar vandaag blijft het nagenoeg droog. De voorspelling was veel regen en 14 gr. Daarom maar een reisdag ingepland. Het bleef droog en het werd 18 gr. Mooi om te reizen ook. De weg is goed, het landschap mooi, dus wie doet je wat. We rijden richting Ottawa de hoofdstad van Canada. Maar dat is nog ver. Onderweg bij de Espano-rivier eten we een boterham op een mooie parkeerplaats. Maandag is het Victoria Day een nationale feestdag dus is het een lang weekend voor alle Canadezen. Druk op de campings dus. Wij zijn om 15.00 uur op de camping in Sturgeon Falls en krijgen daar een goede plek. De buren hebben het kampvuur al branden. Gisteravond hebben zij prachtige foto's gemaakt van het Noorderlicht. Dat wordt vanavond niks, het is veel te bewolkt het onweer in de verte blijft ver weg. Wij kunnen in de luwte toch nog een poos buiten zitten.
18 Mei 2025 - 07:51
Jorrit & Marjolein, Marre, Niek , Ize:
Jullie zijn alweer een heel eind richting het Oosten! Mooi verslag, we volgen het met plezier. Gr.
18 Mei 2025 - 15:05
Jaap En Henny:
Weer wat meer in de bewoonde wereld dus. Genieten! Nog een goeie reis.
18 Mei 2025 - 15:45
Annet Nieuwenhuis:
Leuk jullie te volgen op jullie reis door Canada. Succes en de groeten van Annet
18 Mei 2025 - 16:56
Wim En Ria Van Der Weerd:
Mooi om te lezen. Gelukkig niet zo koud als voorspeld [e-1f605]!
18 Mei 2025 - 17:59
Jaap En Hendrika:
[e-1f600]
25 Mei 2025 - 19:26
Annie:
Leuk in interessant jullie verslag te lezen. De moeite waard.