Halifax Airporthotel
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
29 Mei 2025 | Canada, Halifax
Vanmorgen na het ontbijt de laatste zaken ingepakt en om 9.30 uur rijden we van onze laatste camping. De afval watertanks legen we en dan brengt Tomt ons naar de Fraserway vestiging in Brenton. Dit is toch nog 18 km. Als we daar aankomen zijn er al meerdere terugbrengers gearriveerd. Ook de Duitsers waar we gisteren mee naar Halifax zijn gereisd. Het duurt even voor de receptionist tijd voor ons heeft, maar dan gaat de controle snel. Alles in orde bevonden uitgezonder onze opmerkingen. We hebben deze keer niet teveel kilometers gereden, hoeven dus niet bij te betalen. De limiet lag bij 7000 km en wij hebben 6246 km gereden. De shuttle staat al klaar voor ons en het Duitse echtpaar dat naar Winnipeg wil vliegen. We worden keurig bij ons hotel afgezet en kunnen meteen inchecken. Onze kamer is netjes. Het is prachtig weer, wij lopen een rondje en gaan dan buiten op het terras zitten lezen. We eten in het hotelrestaurant, de porties zijn weer veel te groot! Groente is er ook niet bij. Morgenavond 18.30 uur plaatselijke tijd vliegen we naar Toronto en dan door naar Schiphol. Anna-jeltje haalt ons van het vliegveld en brengt ons thuis.
30 Mei 2025 - 20:30
Geury: