Naar Halifax
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
27 Mei 2025 | Canada, Halifax
Wij zijn nu In Halifax. Wifi is nog wel een dingetje, veel regen gehad maar het lijkt nu goed weer te worden. Verslag volgt nog.
Zaterdag reden wij verder naar het Oosten langs de st Laurens en bij Riviere du Loup namen we weg 83 naar het Zuiden. We hadden een camping uitgezocht in Great Falls, maar toen we daar aankwamen leek ons dat niks. Alternatief, de gemeentelijke camping bleek gesloten. Terug naar de Hwy zagen we een bordje camping en zo kwamen we bij Mulherins camping terecht, een prachtig plekje. De hele dag in de regen gereden, 's avonds bijna droog. We zijn ongemerkt weer door een tijdzone gereden, dus de klok weer een uur vooruit!
Zondag verder naar het Zuiden steeds over de Trans Canada Hwy. Een mooi landschap, lijkt op de Ardennen maar dan met loofbossen, mooie kleuren groen. Heel veel regen ook. In Moncton op een erg grote camping overnacht, hij was 90% leeg, wel alles keurig voor elkaar, behalve de Wifi dus. Maandag was het in elk geval droog. We reden naar Halifax-Dartmouth. Bij de grens met Nova Scotia is de info wel open en is prima verzorgd. We rijden naar Shubie-camping waar we 3 nachten blijven. hier vandaan is het maar 13 km naar onze inleverplek. We willen Halifax nog bezoeken. Dinsdag wordt het mooi weer! zeggen ze.
27 Mei 2025 - 15:35
Jaap En Hendrika:
Klinkt goed , veel plezier
28 Mei 2025 - 17:52
Geury De Vries:
Nog mooie laatste dagen gewenst!
29 Mei 2025 - 10:21
Jolanda Drewes :
Weer slecht weer bij Nova Scotia! Hopelijk mooi genoeg om Halifax te bekijken. Goede reis verder!
29 Mei 2025 - 10:43
Petra En Andries:
Mooie verslagen weer, zo reizen we weer gezellig met jullie mee. Al zouden we liever wat mooier weer voor jullie (en ons)gehad willen hebben.
29 Mei 2025 - 15:03
Joke En Freek :
Jullie hebben weer een prachtige reis gemaakt.