Québec - Reisverslag uit Lévis, Canada van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu Québec - Reisverslag uit Lévis, Canada van Jan Eppinga - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Québec

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg Jan

24 Mei 2025 | Canada, Lévis

Vanmorgen met de camping-shuttle naar het veer van Lévis naar Québec gereden. Het veer doet er 15 minuten over, je bent zo in de oude binnenstad. Wij hebben geboekt voor de Hop on-off bus, maar die komt niet op tijd bij de halte. Het regent en is koud 6 gr. Er waait een harde wind. Gelukkig is er een bushokje. We lopen de binnen stad in en pakken later de volgende Hop bus. Die zit stampvol er stapt ook nergens iemand uit en op het open dek zitten is ook geen optie. We zien dus weinig. Bij het eindpunt stappen we uit, de Toerist Info is daar ook, lekker warm en prima toiletten! In een Bistro drinken we Hot Choclat en eten wat. Later wordt het toch nagenoeg of helemaal droog. Kunnen we toch nog een beetje van deze mooie stad genieten. Als d shuttle ons bij de camper afzet regent het weer hard en is het koud en winderig. De kachel moet hard werken vanavond.

• 27 Mei 2025 - 08:49

Geury De Vries :

Jammer hé dat het niet zulk mooi weer was!